Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Waar zoek je naar goede fotografen? Wie heeft in het verleden iets bijgedragen aan de ontwikkeling van het beeld? Wat betekent dat voor jou en welke fotografen spreken je hierin aan?

Creatievelingen en kunstenaars hebben elkaar altijd al geïnspireerd. Inspiratiebronnen zijn zeer belangrijk om je te helpen bij de ontwikkeling van je eigen stijl en creativiteit.

In het verleden zijn er een aantal ‘sleutel’ fotografen geweest die iets unieks aan de fotografie hebben toegevoegd. Zij hebben een duidelijke invloed gehad op hoe er naar foto’s gekeken wordt. Als je een overzicht hebt van alle betekenisvolle voorgangers, weet je precies wat je aanspreekt en kun je je daarin doelgericht gaan ontwikkelen. Deze cursus helpt je hierbij!
Deze videocursus is voor iedere fotograaf die zijn blikveld wil verbreden en creativiteit een boost wil geven.

Wat kun je verwachten?
– 3 lessen van 30 minuten waarin we telkens een tijdvak van de fotografiegeschiedenis behandelen.
– Aan de hand van 170 spraakmakende foto’s laten we zien wie welke vernieuwing heeft gebracht en waarom dat zo belangrijk is.
– Je krijgt een begeleidende kaart toegestuurd per post. Deze geeft een overzicht en laat je de inspiratie-lijnen zien tussen de fotografen. Zo kom je meer te weten over fotografen die je aanspreken.
– Hieronder zie je de structuur van de lessen voor meer informatie.
Na de cursus kun je het werk van vele hedendaagse fotografen herleiden tot deze pioniers van de beeldtaal. Dit geeft je een beter beeld waar jezelf staat en gaat je eigen werk meer verdieping krijgen. Inspiratie pur sang.

Schrijf je in door rechtsboven op de groene knop te klikken met de tekst ‘volg deze module’!

Koop deze cursus